COVID-19

Vi ved ikke hvordan COVID-19 kommer til at påvirke denne sæson, men vi håber at kunne give en masse glade børn nogle gode oplevelser sammen med deres kammerater i biografen.

Biografen og filmklubben følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og vi vil informere medlemmer direkte, hvis der sker større ændringer, og derudover informere her på hjemmesiden i løbet af sæsonen.

COVID-19 forholdsregler per 23. september

Myndighederne annoncerede nye forholdsregler fredag d. 18. september. De nye retningslinjer ændrer ikke noget for biografer og vi kunne godt vise film som planlagt til alle medlemmer uden at bryde reglerne.

Men da der andre steder højest må forsamles 50 personer og da man fraråder alle sociale arrangementer, børnefødselsdage, mm. så synes vi ikke det er fornuftigt at samle mere end 150 børn fra forskellige skoler til at sidde to timer i en biografsal.

Vi har derfor aflyst alle forestillinger i oktober måned. Filmene fra oktober måned vil blive vist på et senere tidspunkt. Datoen for visning af fastsætter vi når vi er begyndt at vise film.

De nuværende retningslinjer er gældende indtil 4. oktober. Når vi får de retningslinjer derefter udsender vi information til alle medlemmer om hvad filmklubben gør.

COVID-19 forholdsregler per 25. august.
Der er begræsning på hvor mange, som må opholde sig i biografens lobby. Så man vil blive lukket ind i biografen holdvis og skal derefter købe slik og sætte sig i salen på de tildelte pladser. For 1.-4. klasse vil vi bede om at der medfølger mindst en voksen, som kan stå for samlet slik indkøb for hele klassen og hjælpe børnene på plads i salen. Hvis de voksne vil opholde sig i biografsalen sammen med børnene under forevisningen skal de købe billet, således at der er et sæde til dem i biografsalen. Nærmere information om hvordan man kommer ind i biografen udsendes til alle tilmeldte tættere på sæson start.

I biografsalen skal der være et ledigt sæde mellem personer, som normalt ikke omgås hinanden. Derfor vil der være reduceret antal pladser sammenlignet med tidligere år, således at der kan være et ledigt sæde mellem forskellige klasser. Vi har en venteliste på holdene, hvis vi efter placering får nogle ledige pladser, så vil de forreste på ventelisten, som går i klasser hvor der er ledige pladser ved siden af blive tilbudt pladsen.