Tilmelding

Der er lukket for tilmelding og vi er i gang med at placere børnene i biografsalene således at de kommer til at sidde sammen med deres klassekammerater. 

Man kan stadig købe billet til de ledige hold ved at henvende sig til klubben - men det er ikke sikkert at man kommer til at sidde sammen sine klasse kammerater. 

Der er ledige pladser dette hold

  • Gruppe B tirsdag - 22 pladser

Hvis du er interesseret i at købe en af de ledige pladser, så skriv til os og oplys skole og klasse. Så kan vi se om barnet kan komme til at sidde sammen med sine klassekammerater. 


Bemærk - det er en god idé kun at tilmelde nogle få deltagere ad gangen. Så lad være med at forsøge at tilmelde en hel klasse på en tilmelding. Læs nærmere nedenfor.

Vi har i år fået et nyt bookingsystem, da vores tidligere leverandør lukkede for det gamle system. Tilmeldingsprocessen vil derfor være anderledes end I har været vandt til. Vi har valgt at benytte Flexbillet, som DaBUF har et samarbejde med, det letter det administrative arbejde for klubben at DaBUF også benytter systemet. 

Det er en god ide kun at tilmelde nogle få deltagere ad gangen. Systemet bliver lidt langsomt, hvis man skal tilmelde mange på en gang og man kan kun tilføje en deltager ad gangen, så holdet kan nå at blive udsolgt inden man har tilføjet hele klassen.  Endelig så er der begrænset tid til at gennemføre tilmeldingen. 

Køb af billetter foregår på denne URL:

https://flexbillet.dk/birkeroedfilmklub

Vælg holdoversigten og vælg det hold du vil tilmelde deltagere til. Hold der ikke er åbne for tilmelding er enten fyldte eller der står en dato for hvornår tilmeldingen åbner. Der åbnes kl. 18.00 på datoen.

Når man har valgt et hold skal man foretage et "engangs login". Indtast din e-mail adresse og tryk Næste. Du modtager herefter en e-mail med en kode som du skal indtaste. Derefter kan du gå i gang med bestillingen. Du har 20 minutter til at afslutte bestillingen. 

For hver deltager skal adresse, køn, fødselsdag, skole og klasse udfyldes. Da klubben modtager tilskud fra Rudersdal kommune skal vi indsamle dette for at kunne dokumentere antallet af deltagere i klubbens aktiviteter. Skole og klasse benyttes til at placere børnene sammen med deres klassekammerater. 

Der vil ikke være venteliste til holdene. Hvis et hold er fyldt kan man prøve igen senere, hvis der er en bestilling, som ikke afsluttes inden for 20 minutter frigives pladserne, derudover kan der være nogen som flytter til et andet hold.

Placering i salen fremgår ikke af billetterne. Ugen før forestillingerne vil der blive udsendt mail til alle deltagere, hvor de enkelte klassers placering i salene en angivet.

De børn som tilmeldes fra en given e-mailadresse bliver gemt i systemet til næste sæson. Så næste år behøver man ikke indtaste alt information igen, hvis man tilmelder dem fra samme e-mailadresse.

Det med småt

Der er åbent for billetsalg i uge 36 (2. - 8. september). Der lukkes automatisk for tilmelding, når et hold er fyldt. I uge 37 begynder vi at placere børnene i biografsalene. Mens det foregår er der lukket for tilmelding.

Det vil fremgå af hjemmesiden, om der er hold med ledige pladser. Hvis du ønsker at tilmelde børn efter uge 36 bedes du kontakte foreningen på e-mail filmklubben3460@gmail.com

Ved tilmelding efter uge 36, kan man ikke være sikker på at få en plads sammen med resten af sin klasse.

Forevisningerne starter i uge 41. Hvis der er ledige pladser, kan man stadig tilmelde sig efter sæsonstart, der sker ikke prisreduktion i løbet af sæsonen, idet vi betaler biograf og filmleje for antal tilmeldte ved udgangen af sæsonen.

Købte billetter kan ikke refunderes, men der kan skiftes hold, hvis der er ledige pladser. Det sker ved at kontakte foreningen på e-mail.